Als jij op deze pagina bent terecht gekomen is de kans groot dat jij meer informatie zoekt over Aart Lameris

Misschien sta je wel op het punt om met eens van zijn cursussen te beginnen, maar ben je toch nog even opzoek gegaan naar reviews en ervaringen van andere mensen. 

Hoe dan ook, op deze pagina lees je alles wat je moet weten over Aart. Lees dan ook snel even verder!

Wie is Aart Lameris?

Zoals je misschien al weet is Aart Lameris een gitaardocent uit de regio Zwolle.

Aart heeft jaren lang ervaringen in het geven van gitaarlessen. Met deze ervaringen heeft hij een unieke online lesmethode ontwikkeld. Namelijk het leren gitaarspelen met liedjes!

Bekijk de prijs en beschikbaarheid van deze unieke lesmethode op deze pagina >>

aart_lameris_ervaringen_review

Aart Lameris - Gitaardocent uit Zwolle

Hierdoor kun je het zogenaamde "oefenen met noten", wat voor veel beginners best vervelend is, vrijwel overslaan. Vrijwel direct een liedje kunnen spelen is volgens Aart veel motiverender en leuker voor de cursist.

Naast zijn website Aartlameris.nl, heeft Aart ook een YouTube kanaal. Hierop staan vrij vanzelfsprekend video's over gitaar leren spelen.

"Een Kampvuurheld die passie doet ontvlammen"

Men noemt Aart Lameris ook wel de 'Kampvuurheld'.

Het zit namelijk zo dat hij ook een speciaal product heeft gemaakt om de mooiste liedjes te kunnen spelen bij een kampvuur. 

Dit product is: Het Kampvuurboekje

De naam zegt het eigenlijk al. Het is een boekje,  die overigens gewoon door je brievenbus past, met 20 populaire gitaarliedjes voor bij het kampvuur. Leuk!

Bij elke liedje staat - mocht je dat kleine beetje extra hulp nog nodig zijn - ook een handige QR code die je kunt scannen met je telefoon. Die brengt je vervolgens na een online video.

Aart verkoopt die boekje via zijn website. Meestal voor rond de twee tientjes. Klik op de link hieronder om de actuele prijs en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk hier de actuele prijs en de titels van liedjes in het Kampvuurboekje >>

Uiteraard hoeft dit niet alleen bij een echt 'kampvuur' te zijn. Het gaat allemaal om de sfeer...

Zo spelen wij graag gitaar op de camping -- tijdens of na een gezellige BBQ. Of tijdens de feestdagen voor een openhaard bij familie.

Is Aart Lameris betrouwbaar?

Misschien ben je wel op deze pagina terecht gekomen omdat je je nog afvraagt of Aart Lameris betrouwbaar is of niet. Bestaat hij bijvoorbeeld wel echt?

Nou, daar kan ik vrij kort over zijn. Hij bestaat namelijk echt! Verder heeft hij een prachtige website met goede producten die tegen een eerlijke prijs verkocht worden.

Daarnaast zijn de ervaringen met Aart Lameris ook ronduit uitstekend te noemen. 

Welke cursussen en producten heeft Aart Lameris?

Om het allemaal even voor je op een rijtje te zetten zal ik hieronder even opsommen welke producten en cursussen Aart Lameris op dit moment in de aanbieding heeft. 

Basiscursus Gitaar

In de basiscursus gitaar van Aart Lameris leer je stap voor stap binnen no-time de leukste liedjes meespelen.

De cursus bestaat uit 30 online lessen met 25 basisakkoorden en 18 nieuwe en classic gitaarliedjes die je na afloop - afhankelijk van je eigen inzet - moet kunnen spelen.

et is een eenmalig aankoop waar je levenslang toegang tot hebt. Dit is bij andere aanbieders van online gitaarlessen wel eens anders...

Wat ik ook leuk vind is dat je op de 'afrekenpagina' naast het Kampvuurboekje een setje van de fijnste plectrums kunt bij bestellen voor slechts een paar euro. 

Kortom, een prima basis cursus waarmee je letterlijk op een speelse manier gitaar leert spelen.

Kampvuurboekje

Naast deze cursus heeft Aart dus - zoals hierboven al kort besproken - een leuk product genaamd het 'Kampvuurboekje'.

Deze kun je los bestellen of nog aan je online winkelwagentje toevoegen als je besluit om met de basiscursus gitaar te beginnen. 

Klik hier en ga direct naar de hoofdpagina van Aarts' website >>


Andere mensen lezen ook...