• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Gitaarles van Koen Basiscursus Review & Ervaringen

Benieuwd naar de Gitaarles van Koen Basiscursus? Grote kans dat je dit bent als je op deze pagina terecht bent gekomen. Misschien wil je wel gitaar leren spelen en ben je op zoek naar een goede online gitaarcursus voor beginners.

Het kan ook zijn dat je wel eens van deze zeer bekende cursus had gehoord en zodoende opzoek bent gegaan naar wat Gitaarles van Koen reviews en ervaringen. Hoe dan ook, op deze pagina ga ik je van alles vertellen over deze gitaarlessen van Koen.

Ik ben namelijk een aantal maanden terug zelf begonnen met gitaar spelen en ben met deze cursus aan de slag gegaan. Ik kan je er dus van alles over vertellen. 

Wie is Koen Snoek?

Voordat ik aan mijn persoonlijk review van Gitaarles van Koen ga beginnen, wil ik je eerst even vertellen via Koen Snoek nu eigenlijk is. 

Koen Snoek speelt al vanaf jongs af aan gitaar. Geboren in Volendam in een echte kenniskring met gitaarspelers had Koen het gitaarvirus dus als vroeg te pakken. 

Na jaren van gitaar spelen en gitaarles geven weet Koen inmiddels als geen ander waar de knelpunten en valkuilen zitten.

Dankzij een combinatie van ervaring en zelfontwikkeling van cursisten kan Koen zelfs mensen die nog nooit een gitaar hebben vastgehouden als geen ander leren spelen. 

Hij heeft een leerzame online gitaarcursus uitgewerkt.

Met zijn site Gitaarlesvankoen.nl en de community hier omheen heeft hij al meer dan 4000 mensen gitaar leren spelen!

koen snoek gitaarles review ervaringen

Koen Snoek met z'n gitaar...

Wat is Gitaarles van Koen Basiscursus precies?

Gitaarles van Koen is - zoals de naam al doet vermoeden - een online gitaarcursus voor beginners. 

De gitaarcursus bestaat uit 22 lessen die je kunt volgen wanneer jou het uitkomt via je computer, smartphone of tablet. Het is de bedoeling dat je elke week minimaal één les volgt voor het beste resultaat. 

Als grote voordelen van zijn "Gitaarles van Koen cursus" noemt Koen de volgende punten: 

  • Levenslange toegang tot de cursus, wanneer jij maar wilt
  • Persoonlijke begeleiding van een gitarist met tientallen jaren ervaringen
  • Veel audiobestanden die speciaal gemaakt zijn om mee te  oefenen
  • Uitgebreide bijlagen bij elke videoles  (tablatuur)
  • Binnen enkele minuten na betaling kun je al beginnen via het speciale ledengedeelte
  • Super snel antwoord op al je vragen dankzij de grote community op Facebook en het forum

Voor wie is de Gitaarles van Koen Basiscursus bedoeld?

Gitaarles van Koen is voor mensen van alle leeftijden die op een doeltreffende en leuke manier via het internet gitaar willen leren spelen.

Koen heeft cursisten gehad zo jong als 7 jaar oud, maar ook mensen van achter in de 70 zijn geen uitzondering. Omdat de gehele cursus digitaal is, kun je zelf bepalen wanneer en hoe en met wat je de cursus gaat volgen. 

Verder is dit dé online gitaarcursus voor iedereen die graag ervaringen wil delen met andere cursisten. Dit zal er voor zorgen dat je alleen maar sneller leert en gemotiveerd blijft. 

gitaarles van koen kopen kortingslink

Zo organiseert Koen jaarlijks een heus kampvuur evenement met cursisten! Hier helpt Koen je met het uitbreiden van je "gitaar spelen bij het kampvuur skills" mocht je dit natuurlijk willen.

Wanneer je geen beginnende gitaarspeler meer bent maar toch nog een stuk beter wil worden, kan Koen je ook helpen. 

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Veel mensen die beginnen met een digitale cursus willen graat weten wat er gebeurd nadat je hebt besteld/ betaald. Nou dat zal ik je even kort vertellen. 

Gitaarles van Koen gebruikt PayPro als betaaldienstverlener. Nadat de betaling is geslaagd krijg je direct netjes een mailtje van Koen met een link voor toegang tot het ledengedeelte. 

Wanneer je in het ledengedeelte bent ingelogd kun je direct beginnen met de eerste gitaarles. 

Mijn eerlijke Gitaarles van Koen review, ervaringen en mening

Goed nu je wat meer algemene kennis hebt over Gitaarles van Koen, is het tijd voor mijn persoonlijke review, ervaringen en mening over deze online gitaarcursus. 

Ik zal je in dit hoofdstuk wat vertellen over de vormgeving en inhoud van de lessen. Ook ga ik in op welke extra's er zijn en waar je nog meer gebruik van kunt maken wanneer je eenmaal cursist bent.

Laten we beginnen met de inhoud en vormgeving.

Inhoud en vormgeving van de 22 gitaarlessen

Ik heb altijd wel interesse gehad in het bespelen van muziekinstrumenten. Zo heb ik als kind een tijd je op drum les gezeten. Gitaar spelen was er echter nog nooit van gekomen. Mede doordat ik m'n tijd liever bestede aan sport. 

Toch kwam ik via Facebook op de site van Koen terecht en besloot met de online gitaarcursus te beginnen. Een gitaar had ik al, een mooi stuk voor in de woonkamer waar familie die over de vloer komt soms op speelt. 

Wanneer je voor het eerst in het ledengedeelte bent kunt je direct zien dat er veel aandacht is besteed aan de vormgeving. Alle video's zijn van hoge kwaliteit en bij elke les zit een bijlage inclusief tips. 

gitaarles van koen download pdf

De eerste stappen van het gitaar spelen had ik dan binnen een paar lessen al snel onder de knie.

Het mooie van een online gitaarcursus is dat je de video's zo vaak kunt kijken als je wilt bij een moeilijk stukje. Net zolang oefenen totdat je het kent!

Gitaarles van Koen community

Gitaarles van Koen heeft een bruisende grote community van meer dan 4000 cursisten. Hierdoor zijn volgens Koen al vele muzikale vriendschappen (en zelfs bandjes) door ontstaan. 

Met deze community is het Koen's missie om gitaar spelen voor iedereen in Nederland en België toegankelijker te maken.

Gitaarles van Koen YouTube video's

Koen heeft ook een pagina met video's waar hij veel populaire liedjes op z'n gitaar speelt.

Met z'n YouTube kanaal weet Koen veel mensen te motiveren en te inspireren om mooi liedjes op de gitaar te kunnen spelen. 

Mijn resultaten 

Zoals ik al had aangeven had ik de basis naar ongeveer een maand oefenen onder de knie (3 á 4 videolessen). Ik was dan ook gestart als complete beginner die nog niet eens fatsoenlijk noten kon lezen. 

Ik moet zeggen dat ik nu met veel plezier gitaar kan spelen. De meest simpele nummers kan ik al vloeiend spelen. Het is wel echt een kwestie van bijhouden. 

Ik ben nu bezig om alle liedjes te leren die op de videopagina van Koen staan zodat ik de familie wat kan entertainen tijdens de feestdagen 😉

Wat zeggen anderen over deze gitaarlessen van Koen?

Ik ben zoals je misschien al hebt kunnen lezen erg tevreden met de manier en snelheid waarop ik gitaar heb kunnen lezen. 

Hebben andere cursisten het zelfde ervaren? Ik ging even voor je op onderzoek uit en kwam het volgende tegen.

Heel enthousiast gegeven door Koen.

De uitleg is duidelijk, video’s van goede kwaliteit.

MP3 meesspeelbestanden zijn nuttig om het juiste ritme aan te leren. Kans om vragen te stellen en meningen te wisselen met de andere cursisten maken de lessen interactief. Leuke nummers: voor elk wat wils.

Kortom: van de meeste verslavingen wil je van af van deze niet! MAUD

Ik had hiervoor nog nooit van gitaarles van koen gehoord en was best sceptisch. Ik dacht niet dat het mogelijk was gitaar te leren spelen via internet. Maar ja, een gegeven paard…. Gelukkig heb ik het helemaal mis gehad!


Ik hoop dat Koen vervolgcursussen blijft door-ontwikkelen! Koen, bedankt voor je inspiratie! JAN

Gitaarles van Koen prijs

De Gitaarles van Koen Basiscursus kost 77,- euro, wat ik een hele nette prijs vind voor wat je er allemaal voor krijgt. 

Binnen enkele weken zie je mooie dingen gebeuren en kun je voor de rest van je leven de video's terug kijken waar en wanneer je maar wilt.

Je zult dus ook wanneer je een tijdje niet meer hebt gespeeld, de cursus opnieuw kunnen volgen.

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Wanneer je nog twijfelt of Gitaarles van Koen wel iets voor jou is heb ik goed nieuws voor je.

Koen geeft je namelijk een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zo loop je deze geen enkel risico op een miskoop en kun je de cursus eigenlijk gratis uitproberen. 

Mocht de cursus tegenvallen (wat ik betwijfel) kun je zonder gedoe je geld terug krijgen door een mailtje naar Koen te sturen.

Daar gaat Koen niet moeilijk over doen!

Gitaarles van Koen Basiscursus kopen met korting

Je hebt in deze Gitaarles van Koen review kunnen lezen dat ik erg te spreken ben over deze manier van leren gitaar spelen. 

Op je eigen tempo, waar en wanneer je dat wilt. De lessen zijn van hoge kwaliteit en je kunt direct merken dat Koen veel ervaringen heeft met cursisten van alle leeftijden. 

Wanneer je de instructies van Koen opvolgt zul jij net als ik binnen no-time gitaar kunnen spelen voor je familie en vrienden. De Gitaarles van Koen Basiscursus kopen doe je via onderstaande kortingslink.


Andere mensen lezen ook...

Wie is Aart Lameris?

Wie is Aart Lameris?